Volgers

woensdag 25 januari 2017

2017

Eindelijk weer eens tijd om te bloggen in dit "Nieuwe" jaar. Geen kaartje deze keer maar wel handwerk, ik ben bang dat het dit jaar veel handwerk gaat worden. Ik heb mijn DT-post bij Simply Magnolia opgezegd, gewoon omdat ik er niet meer aan toe kwam om op tijd een kaartje af te hebben. 
Ik ben vooral bezig met wol op dit moment, brei voor een handwerkwinkel in Delden en op verzoek ook voor derden. Spinnen en vilten zijn op dit moment ook favoriet. 
En als ik het even niet meer weet dan snuffel ik in mijn voorraad bolletjes en ga een paar wanten breien, het liefst in fair-isle. 
Deze Winter Wonder Mittens heb ik van rode en witte Shetland wol gebreid, Daarna heb ik met een wollen draadje geborduurd en kraaltjes en pailetten toegevoegd. Ik vond ze wel passend bij het weer van de afgelopen weken. 
Het patroon kun je met de onderstaande link vinden. 

Deze omslagdoek is ook een van mijn eerste projecten van vorig jaar wat nu klaar is.
Het patroon kreeg ik bij een abonnement op de Trui, het boekje Wol van Uradale.
Het was bedoeld als een tussendoor projectje terwijl ik de Vecka  aan het breien was. 
Nu is ie toch eerder klaar dan het vest. We wachten nog op de nieuwe uitgave van Trui.


De wol heb ik gekocht bij Astrid's Wol in Deventer , ik heb hiervoor 2 strengen Aade multicolour en twee strengen effen donkerrood voor gebruikt.
Omdat de doek zo groot werd heb ik de laatste rij vogels niet gebreid, ik ben maar een klein vrouwtje en was bang dat ik er anders in zou verzuipen. Hij is nu 2,20m breed, groot genoeg dus.
Voorlopig weer genoeg projecten op de naald om mij bezig te houden.

Groetjes Inge
 

7 opmerkingen:

 1. Hallo dames en heren, Heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

  Heeft u een zakelijke lening, Persoonlijke lening, Hypotheeklening of een lening nodig om uw project te realiseren? Als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor. We verlenen allerlei soorten leningsdiensten, inclusief leningen op lange en korte termijn. Voor meer info, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een rechtstreeks bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang in een oogwenk een reactie.

  Wij zijn een allesomvattende financiële dienstverlener en we doen er alles aan om u te helpen bij het verwezenlijken van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het op de meest effectieve en snelste manier aanbieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan particulieren en bedrijven.

  Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
  * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
  * Flexibel bedrag - U bepaalt zelf hoeveel u wilt lenen.
  * Snelle Directe Financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
  * Flexibele rente - Betaalbare rente van 3%.
  * Hoge goedkeuringspercentages - U heeft 99,9% kans om de lening te krijgen
  * Flexibele aflossing - U kiest de aflossingsdatum, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar.
  * Eenvoudige online aanvraag.
  * Persoonlijke begeleiding en expertise.
  * Geen verborgen kosten

  Loop geen kans mis door gebrek aan financiële middelen. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen.

  Voor meer informatie over onze leningaanbieding, stuur ons alstublieft uw leningaanvraag via
  E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp/Telegram: +447903159998

  Tussenpersonen/adviseurs/makelaars zijn welkom om hun klanten mee te nemen en zijn 100% beschermd. In volledig vertrouwen werken we samen in het voordeel van alle betrokken partijen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I'am glad to read the whole content of this blog and am very excited,Thank you for sharing good topic.
  របៀបលេង Football Online

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Awesome blog, i always enjoy & read the post you are sharing!
  Thank for your very good article.
  កីឡាបាល់ទាត់

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo allemaal, er is tegen mij gelogen door zoveel bedrijven die beweerden echte geldschieters te zijn, maar al mijn inspanningen zijn tevergeefs geweest, ik heb geld verloren aan valse geldschieters die beweren te zijn wat ze niet zijn. Totdat mijn vriend me voorstelde aan de juiste geldschieter waarmee ik contact opnam en ik met succes een lening van 95.000 van hen kreeg in slechts 24 uur, zou ik iedereen die op zoek is naar een lening zonder angst aanraden om contact met hen op te nemen via e-mail: lapofunding960@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou jullie allemaal willen aanbevelen aan een geloofwaardige en oprechte particuliere geldschieter die mijn lening aan mij goedkeurde binnen enkele uren na zoveel mislukte pogingen om een lening te krijgen. Ik was verrast en blij dat de particuliere geldschieter me redde en me een lening met 2% rente, neem nu contact met haar op als u een dringende lening nodig heeft E-mail: christywalton355@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen