Volgers

dinsdag 7 januari 2014

haakvirus...

 Ook ik ben gegrepen door het virus van de gestreepte deken. Ik had flink wat restjes wol en acryl liggen en ben vrijdag aan de slag gegaan. Alleen de eerste twee toeren waren niet genoeg voor mij....
Dus snel het Engelse patroon erbij gezocht en dit is het huidige resultaat. 
Het wordt een beetje in blauw-grijs-groen tinten.
Groetjes Inge

9 opmerkingen:

 1. Wow, jij bent al ver zeg. Ziet er prachtig uit. Ik heb ook heel erg betwijfelt of ik mee zou gaan haken, maar ik heb geen tijd gehad om wol in huis te halen. Wie weet kan ik alsnog beginnen. Dan haal ik de eerste toeren gewoon in. Als ik zie hoe snel jij bent. Succes verder.
  Liefs Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik doe het je niet na Inge, ik kan dat echt niet maar wordt het al mooi zeg, prachtig.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een mooie kleurtjes ook! Ik ben ook al wat toeren verder, ik zat echt een beetje beteuterd toen de twee toeren klaar waren: Is dit alles?! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleuren heb je gekozen. Dit stuk van de deken ziet er al prachtig uit. Je hebt gelijk. Als je start en het is leuk dan wil je graag verder.
  Zelf doe ik lekker iedere week mee met de Crochet Along 2014 en daarnaast haak ik lekker nog iets anders.

  Veel haakplezier met het vervolg, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze wordt ook al zo mooi! Prachtige kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit is een virus waar je je gelukkig niet beroerd van gaat voelen! Wat een mooie kleurtjes heb je bij elkaar. Je schiet al lekker op en dat begrijp ik goed hoor, het is immers altijd weer spannend hoe de volgende toer er uit gaat zien. Veel haakplezier nog!
  Groetjes weer
  marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 7. O, schitterend! En ik juist weer begonnen met breien ;-) Mijn zoontje leert dit op school en hij vind het zo leuk dat hij het ook graag thuis doet. Tja, wat is er dan gezelliger als samen op de bank te zitten! De eerste trui voor hem is klaar, die hij met trots draagt! Het liefst iedere dag..... HIHI

  Liefs Lotte

  BeantwoordenVerwijderen