Volgers

zaterdag 18 oktober 2014

Uitdaging 77 NKU.

Deze 3e zaterdag van oktober staat er weer een nieuwe schets voor jullie klaar bij de Nederlandse Kaarten Uitdagingen. Het thema van deze uitdaging is verjaardag. Heleen heeft deze leuke schets gemaakt en hebben jullie extra inspiratie nodig neem dan even een kijkje op de blogs van de andere team leden. 
Op mijn kaartje heb ik een cupcake gestempeld en ingekleurd met copics. De chocolade pareltjes hebben een extra laagje paperglaze gekregen. De stempel en de dessinpapiertjes komen van Hobbyvoordeel. De swirl is van Joy en op alle bloemen zit een pareltje gemaakt met de perlenpen.
Ook heb ik weer een breiwerk klaar, en deze houd ik helemaal voor mezelf...
Deze omslagdoek-sjaal heb ik gebreid met sokkenwol waarin een pecentage bamboe verwerkt zit.In eerste instantie was deze wol bedoeld voor een kippedoekje, maar
ik vond de donkergrijze gemeleerde kleur zo mooi staan bij m´n nieuwe jas dat ik snel 2 bollen meer heb besteld.
Het garen is verkrijgbaar bij The Dutch Cottage, het patroon komt uit het blad Verena (winter 2011)


Ik heb een deel van het patroon een keer extra herhaald omdat ik deze op naald 3 gebreid heb.
Zo kreeg ik na het opspannen toch een ruime omslagdoek van zo'n 1.70 meter breed.

Nu had ik in mijn enthousiasme natuurlijk weer net te veel garen besteld, dus komen er nog een paar vingerloze wanten bij, waar in het blaadjes patroon in laat terugkomen.

De eerste is al klaar, nu de tweede nog.

Groetjes Inge


1 opmerking:

  1. Beautiful card Inge...and your knitting is FABULOUS!! I haven't picked up the old knitting needles in quite some time...your creation makes me want to dig them all out!!
    Take care,
    Beth

    BeantwoordenVerwijderen