Volgers

zondag 16 oktober 2011

Haloween Tea box

 Voor de nieuwe challenge bij Simply Magnolia is het thema Haloween, en ook dit keer is er weer een fraaie prijs te winnen gesponsord door Jacobi. Ik heb dit keer een tea box gemaakt, het patroon kun je vinden onderaan deze blog. Je ziet dat ook het Haloween gebeuren steeds meer in Nederland gevierd wordt, hoewel het geen Hollands feest is.
Het theedoosje en de achtergrond komen oorspronkelijk van http://stampartic.blogspot.com/, ik heb er zelf een grote pompoen achter gemaakt met kraft cardstock en dessin papier van Bo Bunny. De pompoen heeft hetzelfde formaat als de easelkaart van 13 oktober.  Ook het theedoosje heeft als basis kraft cardstock, en deze is beplakt met dessin papier van Woodland Folk.
Alle randjes zijn geïnkt met Walnut stain distress inkt.
Tilda en de bezem zijn ingekleurd met copics, en het scharniertje is een stansje van Quickutz.
Ook de achterkant heb ik versierd met een dessinpapiertje. Onder het doosje zitten vier brads als pootjes, dit is op de foto niet te zien.

Patroon haloween tea box.

Voor degene die de easelkaart willen maken van 13 oktober kun je de bovenkant van de pompoen overtrekken en aan de onderkant een ronde vorm geven. Het formaat van de easelkaart is dichtgevouwen 14,5x14,5 cm. Teken de pompoen op de achterkant van je cardstock/ dessin papier uit.
Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe inzendingen voor deze challenge, kijk voor inspiratie ook eens op de blogs van de andere DT members, ze maken de mooiste creaties!

Een hele fijne dag nog !

Groetjes Inge

6 opmerkingen:

  1. Hoi Inge,
    wat een schattig theedoosje heb je gemaakt!
    Hele leuke kleurtjes ook.
    Fijne dag,groetjes Pouwla.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een onwijs prachtig theedoosje heb je gemaakt. Super met die pompoen. Je vorige kaart vind ik ook al helemaal geweldig.
    Groetjes Astrid & Larissa

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wouw schitterend theedoosje inge
    erg mooi gemaakt
    liefs chantal & sygrid

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Inge, jou Halloween Tea Box is uitstekend. Ek hou van die idee... fantasties! Jou Tildatjie is so pragtig. Ek moet vir my meer Tilda's kry. Groetjes Sharon xx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuk idee! Mooi gemaakt zo. En bedankt voor de beschrijving, hier ga ik een Halloween-fan even op wijzen :)

    Groetjes,
    Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hi Inge, wat ben jij toch goed en supercreatief! Ik ben er helemaal wauwsie van!!! Lieve groetjes, Chantal

    BeantwoordenVerwijderen